Україна за свою історію багато натерпілася. Але найбільша проблема нашої нації – це Росія та всі її прабатьки. Так георгафічно склалося, що ми живемо поруч із цими людьми, і вони все наше життя претендують на нашу культуру, історію, спадщину та право на існування.

Ще за часів Радянського союзу на телеекранах виходила передача для дітей під назвою "Спокойной ночи, малыши!". На цій передачі росли наші батьки, на цій передачі росли ми. І слава Богу, що наші діти не бачили цієї психоделічної історії дружби різних тварин, що розмовляли, які виглядали так, ніби були вихідцями з самого пекла.

Сюжет передачі був нехитрий. Ведучий розповідав персонажам історію, вони разом читали казки та наприкінці був мультфільм.

І ось зараз в Україні йде війна. Росія напала на суверенну державу, окупувала її частини, росіяни грабують, вбивають, ґвалтують, але в очах звичайного громадянина РФ, злочинці - українці. І ось одна з найяскравіших ведучих дитячої телепередачі "Спокойной ночи, малыши!" Ангеліна Вовк збирається їхати на фронт разом із ляльками свині та зайця, щоб "умовити" українців здатися.

Вовк зазначила, що вона "під музику з передачі" звернулася б до українців зі словами "привіт, дорогі дівчатка та хлопчики, зупиніться, що ви робите, ви ж добрі".

Так, ми добрі. І тому по-доброму просимо російську армію залишити українські території. Ось тільки з того боку нас, на жаль, не чують.

Читайте також: