Його батько та дід були військовими, проте Ілля Рибальченко вирішив порушити сімейну традицію та почав будувати власний бізнес. От тільки коли в Україну прийшла біда, чоловік з першого дня повномасштабного вторгнення склав присягу і пішов служити на передовій у лавах ЗСУ, хоч раніше ніколи зброю в руках не тримав. Шкода, але шалена куля на фронті його таки дістала.

Стало відомо, що учасник першого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Ілля Рибальченко зазнав серйозного поранення на півдні України.

З 24 лютого у своєму Instagram він постійно ділився буднями військових, але останні кілька тижнів перестав виходити на зв'язок і шанувальники занепокоїлися.

Виявилося, що Іллю Рибальченка серйозно поранили в плече, тож зараз він перебуває у лікарні. На останньому фото видно, що у чоловіка забинтовано праве плече та частину грудної клітки. Рибальченко зазначив, що зараз із ним все добре і передав привіт звільненому від загарбників Херсону.

Нагадаємо, що Ілля Рибальченко шукав своє кохання на проекті "Холостячка", головною героїнею якого була Ксенія Мішина. Проте актриса відмовила чоловікові через його надто пристрасну натуру, оскільки він неодноразово говорив про секс і про те, що мав багато дівчат.

Читайте також:

"Загине вся Європа": у Польщі б'ють на сполох через війну в Україні

Вирушив на концерт до Кобзону: не стало глави МЗС Білорусії. Не витримав ганьби