Стало відомо, що міністр закордонних справ Білорусії Володимир Макей раптово помер на 65-му році життя.

Про смерть повідомило білоруське державне агентство "БелТа" з посиланням на прес-секретаря відомства.

"Несподывано помер міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей", - передав прес-секретар відомства Анатолій Глаз.

Причину смерті чиновника на момент публікації новини названо не було.

Зазначимо, що смерть дипломата викликає багато питань, адже ще 25 листопада сайт МЗС повідомляв про зустріч Макея з апостольським нунцієм Нунцієм, архієпископом Анте Йозічем.

У Мережі теж обговорюють таку дивну смерть.

"Так і Лавров раптово помре, подумаєш", "Недарма це все, неспроста", "Йому пощастило по ходу, бо настає час коли живі позаздрять мертвим, він уже вдома а ми ще в гостях 🤔", "Починається щось серйозне" , "Про один здох чудово, сподіваюся лаврів теж скоро здохне 🥰", - пишуть у Мережі.

Макей очолював зовнішньополітичне відомство Білорусі з 2012 року. До того він працював помічником президента країни та головою президентської адміністрації.

Зазначимо дуже важливий момент – нещодавно під час розмови з журналістом французького телеканалу глава МЗС Білорусі Володимир Макей назвав військове вторгнення РФ в Україну війною. На це звернуло увагу видання «Наша Нива», опублікувавши відповідний фрагмент розмови.

Крім того, наприкінці вересня 2022 року глава білоруського зовнішньополітичного відомства заявляв, що його країна хоче бути посередником у переговорах між Україною та Росією.

Читайте також:

Цього птаха збили пляшкою ігристого: Волочкова одяглася в пір'я і зобразила брудного лебедя

Болгарія пішла проти всього світу та підтримала Росію

Іоанн Златоуст 2022: що не можна робити 26 листопада, щоб не викликати біди