23 листопада 2022 року у Вишгороді під час масованої атаки на Україну російські окупанти потрапили ракетою до житлового будинку. Внаслідок цього ракетного терору РФ на Київщині непридатними до проживання стали чотири багатоповерхівки, а кількість загиблих – вісім осіб, а постраждалих – понад 30.

Фото, що демонструють наслідки ракетного удару Росії по житлових кварталах у містечку під Києвом, оприлюднив на своїй сторінці у Facebook український політик, нардеп 8-го скликання Ярослав Москаленко.

А тим часом українська співачка Ані Лорак із посмішкою на обличчі розповідає про те, що вона планує відновлювати активну концертну діяльність, щоб "дарувати людям кохання". При цьому Лорак не говорить про вбивства у себе на Батьківщині, за її словами, через те, що не хоче "бути використаною".

"Якось я прочитала, що для того, щоб щось чути, потрібно спочатку помовчати. ​​І це, напевно, причина моєї відсутності. Я просто не хочу, щоб мене хтось використав. Прислухаючись до себе та свого серця, мені стало ясно , у якому напрямку мені треба йти", - заявила співачка.

Шоумен і популярний ведучий Анатолій Анатолич не зміг пройти повз таку цинічну заяву і написав під нещодавнім відеозверненням виконавиці саркастичний коментар. Він запросив Лорак виступити і "подарувати своє кохання" у Вишгороді на місці обстрілу.

"Кароліна, дуже чекаємо у Вишгороді для виступу! Якраз позавчора Росія розчистила для вас майданчик. Там був будинок, але його підірвали, щоб звільнити місце для світлої та доброї. Для справжньої творчості. Для вас, нашої коханої", - написав він.

Читайте також:

Волочкова позаздрить: Брітні Спірс показала, як розважається на дивані, в чому мати народила

Вона ніколи не постаріє: Ніколь Кідман похвалилася зовнішністю у яскравій фотосесії

Задер спідницю вище за пояс: у мережі з'явилося рідкісне фото витівок Андрія Данилка з "мамою" Сердючки. Фото