Знамените американське видання Vanity Fair в 28-й раз опублікувало щорічний спеціальний випуск за участю голлівудських зірка.

У легендарній фотосесії знялися Пенелопа Крус, Ендрю Гарфілд, Крістен Стюарт та інші, в тому числі, Зоряна блондинка Ніколь Кідман. Образи для фотосесії підбирала і створювала креативний директор і фешн-журналіст Кеті Гранд.

Кожному знаменитому герою видання присвятило окрему публікацію в соціальній мережі Instagram. Пост починається з яскравого відео, який перетворюється на обкладинку 28-го випуску Hollywood Issue. Крім іншого, на сайті представлені історії головних героїв.

Шанувальників підкорили кадри за участю 54-річної зірки фільму «бути Рікардо» Ніколь Кідман. Артистка позувала в сміливому вбранні, який складався з топа і міні-спідниці. Також вона одягла панчохи італійського бренду Miu Miu.

Інтернет-користувачі прийшли в захват від зовнішнього вигляду 54-річної знаменитості. Втім, в мікроблозі знаменитості із завидною регулярністю з'являються кадри, на яких вона демонструє результати успішної боротьби з віковими змінами:

Як відомо, Ніколь Кідман входить до числа найбільш високооплачуваних зірок Голлівуду. До слова, свого часу вона відхилила пропозицію продюсерів кінофільму" Містер і місіс Сміт " і замість неї в проект взяли Анджеліну Джолі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Хайді Клум захопила шанувальників фігурою в зухвалому міні.

Також наш портал розповів про те, що розкішна Анджеліна Джолі показала 17-річну доньку.

Нагадуємо, що Кайлі Дженнер стала мамою вдруге.