Вже з віком Андрій Данилко став набагато скромнішим. Завжди стриманий, завжди похмурий, у чорному одязі та кепці, від нього більше віє суворістю та самоконтролем. І в цьому похмурому чоловікові важко роздивитися того юнака, який вивів Вєрку Сердючку у світ.

Нещодавно в мережі сплив незвичайний, навіть надто особистий знімок, який відкрито здивував справжніх шанувальників Андрія Данилка. Докладніше про це інформує УНІАН.

Знімок 25-річної давнини. На фото зображено гримерку, де артисти готувалися до виступу. Актриса Ірина Білоконь, яка виконує роль мами Вєрки Сердючки, фарбувала очі та стояла без штанів та спідниці, очевидно в одній спідній білизні. Данилко примостився ззаду, і обійняв за стегна колегу. Виглядає дуже неоднозначно.

Скріншот із сайту УНІАН

До речі, досі достеменно не відомо, які насправді стосунки між Данилком та Білоконь. Цілком можливо, що в якийсь період часу у них були стосунки.

Нещодавно 49-річний Андрій Данилко зізнався, що він ніколи не матиме родини, що він це чудово усвідомлює. Однак артист не впадає у відчай, оскільки у нього є улюблена робота і багато планів щодо майбутніх проектів, які він планує почати реалізовувати після перемоги України у війні з Росією.

Читайте також:

Вже не Сердючка: Андрій Данилко вперше виступив на сцені у незвичному образі

Вєрка Сердючка заспівала нових хіт про "некрасивого москаля"

Андрій Данилко висловився про президентство Зеленського. Про це він не розповідав

Шалено схуд і носить сандалі зі шкарпетками: Андрій Данилко здивував зовнішнім виглядом. Фото