46-річна російська балерина Анастасія Волочкова 25 листопада опублікувала в Instagram відеоролик, у якому вона приміряла чорні та білі крила.

"Креатив Олени завжди зашкалює. Вона принесла крила: білі та чорні. Балетна пачка білого лебедя у мене була з собою, і ми зняли мультяшну історію в кліпі, але з ідеєю. Боротьби добра та зла, білого та чорного, заздрості та підступів, наївності , протиріч, емоцій", – представила нову роботу та відеографа Олену Волочкова.

На відео вона під драматичну музику сприймає різні пози. Однак "родзинкою" відео став фільтр, який зробив з особи одіозної балерини мультяшного персонажа.

"Це як алкоголь прийшов та переміг", - написав nor_lichen.

"Дивишся безглуздо", - висловилася gubenkoa.

"Над Волочковою вже стебнуть усі, кому не ліньки, а вона все думає, що популярна. Її навіть на зйомки запрошують для стеба, а вона щаслива", - написала antoninka1991.

"Вибачте звичайно, але як реклама ритуальних послуг", "Навертали-перемудрили. "Не зрозумій що вийшло. Чи то драма, чи то мультик, чи сексуальний підтекст", "У мене кров з очей пішла", "О Боги, мої очі", - написали ще коментарі росіяни.

Читайте також:

Волочкова позаздрить: Брітні Спірс показала, як розважається на дивані, в чому мати народила

Вона ніколи не постаріє: Ніколь Кідман похвалилася зовнішністю у яскравій фотосесії

Задер спідницю вище за пояс: у мережі з'явилося рідкісне фото витівок Андрія Данилка з "мамою" Сердючки. Фото