Бахмут на сьогоднішній день є однією із ключових позицій української армії на Донбасі. Росіяни розраховують із взяттям Бахмута вийти на так званий оперативний простір, щоб розвивати наступ далі на Слов'янськ та Костянтинівку. Саме тому під Бахмутом російські атаки продовжуються безперервно, іноді 24 години на добу. І саме на цьому напрямі віддають своє життя найкращі представники української нації.

Так стало відомо, що 13 листопада в боях під Бахмутом загинув колега Катерини Кухар із "Танців з зірками", артист балету Київського театру оперети Вадим Хлуп'янець. Хлопцю було лише 26 років.

Трагічну звістку повідомили на сторінці Національної оперети України у Facebook.

"Страшна звістка сколихнула колектив Національної оперети України. У боях за Україну загинув 26-річний артист балету Вадим Хлуп'янець. Колектив театру висловлює щирі співчуття сім'ї Захисника. Вічна слава та пам'ять нашому Герою", – йдеться у повідомленні.

Під постом залишають сотні коментарів. Рідні, кияни та шанувальники артиста розділяють біль від тяжкої утрати.

"Ось і в нашу родину прийшла "Плине кача…" Рідненький наш, це не можливо пережити, ти назавжди в нашому серці, вічна пам‘ять! Герої не вмирають!" — написала у фейсбуці близька Вадиму людина.

"Вічна пам’ять, юний воїне. Ти повинен бути на сцені, але ти став Героєм на кривавому полі бою за рідну землю", - додають у коментарях.

Про його загибель також повідомили у Народицькій селищній військовій адміністрації Житомирської області. Там Вадим жив після виїзду з рідного Донецька у 2014 році.

Про Героя відомо небагато.

Вадим Хлуп'янець народився 4 червня 1996 року в Донецьку. Він закінчив Київський хореографічний коледж, після чого працював на посаді артиста балету Київського національного академічного театру оперети.

Вадим брав участь у спортивному житті театру. Так, у 2017 році він став найкращим бомбардиром на турнірі з мініфутболу серед театральних команд Києва.

Колеги згадують Вадима як талановиту та добру людину.

Читайте також:

«Чорні дні війни»: у ВООЗ розповіли про велике лихо, яке йде в Україну

Повна мобілізація: у Кремлі вирішили зігнати всю Росію у "м'ясорубку" на фронт - ЗМІ

Державний переворот у РФ: у Кремлі «заворушилися» еліти