Є відомості про те, що ще 26 жовтня у центрі Москви з'явилися військові та військова техніка. Це може говорити про те, що Путін може готуватися до державного перевороту. Хоча Кремль заперечує це, видавництво The Insider має іншу думку з цього приводу.

Цю інформацію оприлюднили у соціальних мережах, посилаючись на портал «Адвокат Права»

Вже є безліч думок того, що через дурні й необґрунтовані амбіції Путіна, в Кремлі «прокинулася» еліта. Це може означати, що державний переворот у Росії вже не за горами.

«У Росії почали готуватися до можливого державного перевороту, — російське видання The Insider У центрі Москви ще 26 жовтня з'явилася бойова техніка та озброєні люди, які у Федеральній службі охорони пояснили проведенням так званих планово-тактичних навчань щодо нейтралізації загроз тероризму та захисту об'єктів вищих органів влади. Насправді, як пише російське видання The Insider, яке отримало доступ до документа, охорона Путіна просто готується захищати диктатора від перевороту, і ці тактичні навчання — невелика частина спецзаходів на випадок переведення ФСТ у режим воєнного часу. У РФ бояться, що проти кремлівської влади буде використано ЗМІ, соцмережі, релігійні організації і навіть гіпноз», - підписано публікацію в популярному месенджері.

Скрін посту у Telegram
Скрін посту у Telegram

Читайте також:

"Ми програли Україні": у Кремлі розпочався переворот. Еліти готові прибрати Путіна. Що відбувається в Росії

"Жодних переговорів не буде": Залужний дав жорстку відповідь на благання Кремля

Кремль капітулює: астролог Влад Росс назвав два окуповані міста, звільнення яких принесе перемогу Україні