Українців попередили, що російський тиран Путін має намір запровадити повномасштабну мобілізацію на території Росії. Це означає, що російський тиран готовий йти буквально на все, щоб досягти своїх абсурдних цілей та задовольнити неадекватні амбіції імперського фанатика.

Цю інформацію розмістили у соціальній мережі, посилаючись на портал новин «Главред»

«Президент Росії Володимир Путін запропонував оголосити повну мобілізацію і військовий стан на більшій частині території РФ, пише Telegram-канал Generall SVR, який нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки (СЗР) РФ. За даними каналу, на нараді з представниками керівництва силового та військового блоків Путін обговорював новини з фронту. Диктатору доповіли про складну ситуацію на війні в Україні, проблеми з екіпіруванням, озброєнням та мотивацією мобілізованих», - підписано публікацію в месенджері.

Скрін посту у Telegram
Скрін посту у Telegram

Крім цього, повідомляється, що сам Путін вже переконаний у тому, що необхідно запроваджувати повномасштабну мобілізацію на території Росії. Це говорить про серйозні наслідки не лише на фронті в Україні, а й про можливі перевороти у РФ. Можливо, хоч зараз росіяни прокинуться і отямляться від «зомбування», хоча покладатися на це не варто.

«На цьому тлі Путін заявив, що переконаний у необхідності проведення повноцінної мобілізації», - йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Росія випробування мобілізацією не пройшла: без чоловіків деякі міста вже самознищуються. Подробиці НП

Підготовка до мобілізації. Лукашенко прогнувся під Путіна, рахунок пішов на дні