Насправді Леся Нікітюк ретельно приховує подробиці особистого життя. Найпалкіші шанувальники знають, що телезірка перебуває у стосунках не один рік, але приховує персону свого коханого, не публікує фото, і ніде з ним не "світиться".

І тим не менше, фанати та прості глядачі часто цікавляться подробицями особистого життя Нікітюк, завалюючи селебріті питаннями та її статус і подальші плани.

Зовсім недавно Нікітюк дуже вдало пожартувала з цього приводу. Докладніше про це інформує УНІАН.

"Здебільшого всі пишуть "чому її не беруть заміж". Люди, розкриваю секрет: мене в п'ятому класі баба обміла віником. Я серйозно говорю! Це головна причина" , - пожартувала Леся.

Власне, Нікітюк вже не один раз жартувала замість відповідей про особистість свого чоловіка. В особистому мікроблозі знаменитої телеведучої в мережі Instagram безліч фотографій з різними чоловіками, але, найімовірніше, того самого на фото немає.

До слова, багато разів Лесі Нікітюк приписували романи із відомими українськими шоуменами. А сама телеведуча неодноразово говорила, що стане головною героїнею нової "Холостячки". І поки не зрозуміло, чи жартувала Нікітюк чи ні, але явно з її участью в даному телешоу рейтинги були б божевільними.

Читайте також: