На тему ненависті написано тисячі книг, але прочитали їх, мабуть, лише кілька сотень людей, якщо судити з необережності, з якою з нею поводяться деякі особини. Однією з них можна назвати свердловську співачку Юлію Чичеріну, яку нещодавно Путін удостоїв звання заслуженого артиста Російської Федерації.

І справді, Юлія Чичеріна є активною шанувальницею "російського світу" та путіністкою. З початку війни на Сході України артистка активно їздила на територію окупованих Луганської та Донецької областей, де виступала для бойовиків, а у лютому 2020-го у так званій ДНР її навіть нагородили орденом "за особливі заслуги".

Днями наполеглива фанатка "російського світу" з кулеметом у руках видала власну маячну історію походження назви українського міста Херсона, яке нещодавно було звільнено силами ЗСУ.

Відповідне відео Юлія Чичеріна розмістила у своєму Telegram-каналі. Співачка заявила, що назву тимчасово окупованого російськими загарбниками міста вигадала імператриця Катерина II.

"Їхала якось Катерина II до Криму. Захотілося їй спати. Зупинилася вона на березі Дніпра, козаки їй намет розбили, собі – табір. Лігла вона спати. А козаки тим часом випивають, їдять і потихеньку: гав-гав-гав, любо -любо. Катерина їм: "Мовчати! Спати хочу". Козаки немов притихли. А потім знову: гав-гав-гав, любо-любо. "Мовчати! Спати хочу". І так тривало всю ніч. І назвала Катерина це місце Херсон!" – зморозила опальна пропагандистка.

Після цього Чичеріна ненависно випустила кілька куль зі своєї зброї у повітря.

Читайте також:

Росія випробування мобілізацією не пройшла: без чоловіків деякі міста вже самознищуються. Подробиці НП

Кримчани зустрінуть Новий рік у складі України. У Міноборони зробили гучну заяву на півострові

Нещодавно була ще неповнолітньою: Машенька з «Вороніних» чекає на дитину. Це взагалі законно?