У п'ятницю, 18 листопада, заплановано випуск другої україномовної пісні Світлани Лободи. Ось тільки замість важкого очікування стався скандал.

Відома українська виконавиця Світлана Лобода анонсувала в Instagram вже свою другу пісню українською мовою – "Два незнайомця".

Світлана Лобода розповіла, що після виходу пісні "Молитва" "рятувалася творчістю, постійно шукала, писала, думала, складала" і результатом її безсонних ночей стала композиція "Два незнайомці".

Ось тільки український філолог, викладач, блогер Олександр Авраменко присадив Лободу ще до релізу треку. Він назвав виконавицю неписьменною через незнання рідної української мови.

Виявляється, за нормами українського правопису пісня Лободи має називатися "Два незнайомці".

"Світлана Лобода анонсувала на своїй сторінці в інстаграмі нову пісню, яка називається "Два незнайомці". Неправильний варіант назви у рядку: А – "Два незнайомці", Б – "Два незнайомці", В – "Двоє незнайомців" своєму Instagram.

У коментарях відреагували неоднозначно – хтось підтримав Авраменка і потролив Лободу, хтось наголосив на його тонкому гуморі, а хтось дорікнув за піар колишньої любительки Росії:

  • " Видно, в гуглі з російської перекладала😂";
  • " Б - Бо мало того, що дурне саме, то ще й назви пісень дурні";
  • "Лобода ,то непорозуміння ,яке не має права щось в Україні презентувати";
  • "Неправильний варіант - Лобода. При всій повазі до Вас, пане Олександре, вона не заслуговує нашої уваги".

"Пісні українською від Loboda – це чудово, але дуже хотілося б, щоб хоча б у їхній назві не було помилок", – написала більшість шанувальників співачки.

Читайте також:

Ось це номер: Лобода почала розмовляти українською мовою. Відео

"Ракети можуть прилетіти навіть із Новоросійська": експерт розповів, чи зможуть ЗСУ потопити флот РФ .

Невістка Олега Янковського назвала Одесу мамою та опублікувала вкрай провокаційну фотографію із прапором України.