Останнім часом багато українських знаменитостей намагаються або переспівати українську класику та народні пісні, або створити музичну композицію з віршів народних поетів.

Настя Каменських теж пішла цим шляхом, і разом до співака Артема Пивоварова записали трек. Пісня називається "Там у Тополі", і вона покладена на вірші видатного українського поета Павла Тичини – "Там тополі у полі" та "Де тополі росте". Докладніше про це інформує Обозреватель.

Чорно-білий кліп до проникливого треку з'явився у YouTube-каналі Пивоварова. Артист зазначив, що хотів новою композицією наблизити співвітчизників, які зараз знаходяться далеко від дому, до рідних краєвидів.

"У своїх творах Павло Тичина дуже майстерно описує природу та взаємодію людини з нею. Його поезія сповнена любові до українських пейзажів. До того ж поет настільки влучно передає кожну деталь, що можна практично відчути буйний вітер, спів тополі чи шум жита, про які він "Багато українців зараз дуже не вистачає рідних пейзажів, тому робота "Там у тополі" - можливість подумки перенестися на Батьківщину під час прослуховування пісні або перегляду відео", - зазначив Пивоваров.

До слова, Армем Пивоваров має свій авторський проект "Твої вірші, мої ноти", в рамках якого він створює музичні шедеври з творів українських поетів.

Читайте також: