Але не так своїми неадекватними діями відомий Кіркоров, як своїми словами. Варто тільки Кіркорову відкрити рота, як з нього ллється бруд, за який шанувальники відчувають іспанський сором.

Багато хто знає про неоднозначну орієнтацію співака, який після невдалого шлюбу з Аллою Пугачовою нібито злетів із котушок, і почав захоплюватися чоловіками. Зрозуміло, свічку ніхто не тримав, але чутки серед бомонда ходять різні, і всі вони не про жінок.

Та й сам Кіркоров дуже часто дає неоднозначні коментарі щодо цього, чим підігріває плітки навколо свого інтимного життя.

На цей раз Кіркоров оскандалився в ОАЕ, куди приїхав відпочивати разом зі своїми дітьми. Докладніше про це повідомляє Telegram-канал "НеМалахов".

Сидячи в машині, він матом говорить на камеру, надто особисті речі, не соромлячись своїх дітей. Зокрема, Кіркоров вирішив поділитись подробицями особистого життя.

"З ким я сплю, з ким я живу. Повірте мені, з ким хочу, з тим сплю. З ким хочу, з тим живу. У мене дуже великий спектр різноманітності моїх партнерів" , - повідомив Кіркоров.

Читайте також:

З обличчям щось не так: дочка Олі Полякової здивувала зовнішністю. Не знає, як із цим жити

Боїться за своє життя: Алла Пугачова найняла собі професійну охорону

«Слава Богу, що тепер я вдома, біс поплутав з Нідерландами походу»: Слава Камінська повернулася до України

«Чорна мітка» Примадонни: Алла Пугачова сходила на концерт російської співачки і надто її похвалила