Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк не афішує свого особистого життя. Відомо лише, що вона мала стосунки, проте вони закінчилися. Крім того, знаменитість ніколи не була офіційно заміжня і у неї немає дітей. При цьому телеведуча неодноразово говорила, що хоче створити міцний осередок суспільства.

Українська телеведуча Леся Нікітюк зацікавила шанувальників несподіваним анонсом. Зірка заявила, що романтичному реаліті "Холостячка" з нею у головній ролі бути.

Офіційної інформації від телеканалу СТБ щодо цієї новини не було. Відповідне голосове повідомлення Леся Нікітюк залишила у своєму Telegram каналі.

Ведуча відповіла на запитання однієї з підписниць, чи правда, що вона попросила великий гонорар за участь у реаліті. На це Нікітюк жартома відповіла, що попросила у продюсерів "божевільні гроші" - 200 гривень на добу.

"Бідні продюсери. Як мені шкода. Як же так, яка я худоба, назвала гонорар – 200 гривень на день. Це божевільні гроші. Проект "Холостячка", я натякну, якщо ви дослухаєте це довге повідомлення. Проект "Холостячка" зі мною в головної ролі буде. І зовсім скоро", – сказала зірка.

Зазначимо, що чутки про участь Лесі Нікітюк у "Холостячці-3" вже давно гуляють серед шанувальників проекту. Після закінчення другого сезону із Златою Огневич, українці вже неодноразово пропонували телеведучій Лесі Нікітюк стати головною героїнею шоу "Холостячка".

Читайте також:

Леся Нікітюк розповіла, які речі підготувала на випадок, якщо не буде тепла та електрики

Леся Нікітюк засвітила "милий трикутничок" під одягом, повернувшись задом

Очі точно батька: Леся Нікітюк показала рідкісне фото з батьком