Леся Нікітюк є однією із найпопулярніших телеведучих в Україні. Телепередачі за її участю вважають найрейтинговішими в країні. Ще б пак! Адже дивитись на цю красуню в кадрі одне задоволення.

Затяті шанувальники Лесі Нікітюк знають, у кого ж їхній кумир така красуня. А все тому, що зірка дуже часто показує у своїх соціальних мережах своїх батьків.

Наприклад, 29 вересня у папи Нікітюк був день народження. На честь цієї знаменної події ведуча опублікувала кілька фото зі своїм батьком, а також розповіла, який подарунок йому подарує. Докладніше про це інформує ТСН.

У Instagram-stories ведуча опублікувала знімок з татом у салоні авто, на якому чітко видно фамільну схожість. Виявляється, шикарний сірий колір очей ведучої дістався від тата. На наступному кадрі знаменита зірка показала фото свого батька та пообіцяла, що звозить його на відпочинок «all inclusive». Також, телеведуча зізналася у коханні своєму батькові.

Скріншот із сайту ТСН

Скріншот із сайту ТСН

До речі, під час повномасштабної війни з Росією, Леся Нікітюк стала одним із найзатятіших волонтерів. Також телеведуча записала кілька жартівливих пісень про Росію, які розійшлися в народ та мають успіх у слухача.

Читайте також: