В Україні 17 та 18 жовтня знову сталися обстріли мирних міст. Російські терористи хочуть нагнути українську націю, і не можуть заспокоїтись, адже це у них не виходить.

У вівторок Росія здійснила масовий ракетний обстріл української інфраструктури. На жаль, кілька ракет потрапили до споруд, які забезпечують українців благами цивілізації. І тепер експерти стверджують, що ймовірність того, що зима в Україні буде холодна, збільшена і збільшили її дії окупантів.

Українська телеведуча Леся Нікітюк, як і багато українців, наперед готується до російського терору. У своєму Instagram зірка показала запаси, які допоможуть із мінімальним дискомфортом перезимувати. Докладніше про це інформує сайт 24Канал.

Видання повідомляє, що Нікітюк перебуває у батьків у Хмельницькому. Там у них великий будинок, з каміном. Зважаючи на все, зимувати Леся Нікітюк планує там.

Власне, зірка показала дрова, які палитимуть камін і це допоможе зігрітися, а також освітити приміщення. Ще Нікітюк показала газову плиту та газовий балон. Також телеведуча вже купила велику пухову ковдру. Зірка зазначила, що залишилося придбати лише генератор.

Скріншот із сайту 24Канал

Скріншот із сайту 24Канал

Скріншот із сайту 24Канал

Скріншот із сайту 24Канал

Скріншот із сайту 24Канал

Читайте також: