Стрімінговий сервіс Netflix анонсував спецвипуск шоу "Мій наступний гість не потребує вистави" з президентом України Володимиром Зеленським. Про це платформа повідомила у Twitter 3 листопада.

Відомо, що зйомки відбувалися ще у жовтні на одній із станцій київського метро. При цьому розклад поїздів через них не змінювали.

Так, до Києва приїжджав особисто незмінний ведучий ток-шоу Netflix Девід Леттерманс, щоб поговорити із президентом України Володимиром Зеленським.

Дата виходу шоу поки не названа, але його варто очікувати ближче до кінця року.

Відомо, що сам Леттерман нічого не повідомляв про візит до України, але світлини зі іменитим американцем все одно спливли, оскільки 21 жовтня його помітили на підпільному стендапі.

До речі, окрім зйомок, Девід Леттерман прогулявся столицею України, побував на стендапі, поспілкувався з українцями та побажав нашій країні перемоги у війні.

Також стало відомо, що сервіс Netflix розпочинає співпрацю з Україною щодо підтримки українських креаторів.

Netflix разом з Українською кіноакадемією та House of Europe створили дві ініціативи, які можуть допомогти і надалі працювати творцям з України, які постраждали від війни або евакуювалися в інші регіони.

Йдеться про гранати, експертну підтримку та стипендії.

Довідка Девід Леттерман – культовий ведучий американського ТБ. За 33 роки роботи він провів понад 6000 випусків власних ток-шоу та отримав безліч телевізійних премій.

Програма "Мій наступний гість не потребує вистави" виходить на Netflix з 2018 року. Чотири рази програму було номіновано на премію Primetime Emmy Award як видатний документальний серіал або спеціальний серіал.

За цей час у гостях у Леттермана побували Джордж Клуні, Райан Рейнольдс, Барак Обама, Біллі Айліш та інші знаменитості першої величини.

Читайте також:

Жабо гадюкін: експерт розповів про «гризню» у Кремлі на ґрунті війни в Україні

Нічна атака по Україні: де можуть виникнути перебої зі світлом та водою

Українцям розповіли, чи можуть ув'язнити за ухилення від призову