Більшість батьків зізнаються: виховувати дітей – це важка праця. Але водночас, стверджують вони, радість, ніжність та щастя, які приносять малюки, переважують усі можливі труднощі та проблеми. А їх чимало.

Тільки півтора місяці тому в Мережі стало відомо, що дружина популярного українського ведучого Андрія Беднякова чекає на другу дитину, а вже 20 жовтня малюк з'явився на світ.

Щоправда, чоловік пропустив появу свого сина, оскільки Анастасія Коротка разом із дочкою з початку війни перебуває в США, а тому допомоги численних родичів немає і доводиться робити все самостійно.

Не дивно, що дружина Андрія Беднякова вирішила показати нелегкі будні молодої мами у своєму блозі в Instagram.

Жінка опублікувала кілька кадрів, де чітко видно, що бути мамою двох дітей справа непроста. Анастасія Коротка повідомила, що не зовсім вдало справляється зараз зі своїми обов'язками матері, хоч і подякувала шанувальникам за підтримку та за те, що вони вважають її сильною.

На першому фото: "щасливе немовля спить". На другому фото: "щаслива мамка в ох***ває". Це відповідь на всі ваші смс: "яка ви сильна жінка". Дякую, що вірите в мене більше, ніж я в себе", - написала Анастасія Коротка у своєму блозі.

Передплатники в коментарях подякували їй за чесність і сміливість показати ситуацію такою, якою вона є насправді.

  • "Зате правдиво. Без вилизаних інстадивних фото, де матері начебто не народжували, а день у салоні краси провели. Ви класна";
  • "Тримайся. Ти сильна жінка, витримаєш. Радуйся, що не двійнята",
  • "Ви неймовірно сильна! Приклад для багатьох Уявляю, як вам важко! Тому обіймаю і бажаю міцних снів синочку та здоров'я вам усім!",
  • "Все одно ви найкраща!",
  • "Нічого, з 3-м уже буде легше", - написали користувачі мережі.

У свою чергу Андрій Бедняков жартома запитав у коментарях, чи довго йому ще чекати чай. Українці відреагували блискавично, назвавши Беднякова "знатним троляком".

Нагадаємо, зі своєю дружиною Анастасією Андрій Бедняков уже виховує 7-річну дочку Ксенію. Тепер пара має ще й сина.

Читайте також:

Білизна вже не в моді: Ані Лорак показала, що ховає під прозорою сукнею

Українцям розповіли, скільки доведеться платити за газ у листопаді. Ціни будуть вищими

Названо щоденну звичку, через яку посилюється старіння тіла