Співачка українського походження Ані Лорак вирішила, що вже можна не ховатися у своєму злочинному замовчуванні війни в країні, яка подарувала їй життя та популярність.

Кароліна Куєк продовжує "живитися" у країні, яка щодня обстрілює мирних жителів України ракетами. І робить це, схоже, із великим апетитом.

Після тривалого мовчання в інформаційному просторі, Лорак явила світові своє потворне тіло. Яке вона, втім, як і раніше, намагається втиснути в образ сексі-діви.

На своїй сторінці в Instagram вона поділилася новими знімками, на яких вона в образі об'ємної Рапунцель обернулася в костюм, виконаний з тканини, схожої на фіранку. У вбрання був високий розріз, у якому Лорак кокетливо продемонструвала масивне стегно.

Нагадаємо, що 19 жовтня 2022 року президент України Володимир Зеленський затвердив санкції РНБО проти Регіни Тодоренко, Таїсії Повалій, Ганни Седокової, а також українки Ані Лорак, яка зрадницьки мовчить про війну в країні, яка подарувала їй життя та популярність.

Так, наприклад, у липні 2016 року, на третій рік військової агресії РФ проти України, Ані Лорак виступала на святкуванні 320-річчя військово-морського флоту Росії в Санкт-Петербурзі.

Читайте також:

Губи вже дістають до брів: Ані Лорак щось зробила зі своїм ротом. Чоловіки здивовані

Потап вперше зізнався про дзвінок Ані Лорак. Настя Каменських просто не витримала

Ані Лорак вперше заговорила після вторгнення Росії: "Мені страшно, заплющую очі..."