Повномасштабна війна з Росією загострила почуття деяких українців. Багато хто приміряв на себе образ судді, який краще знає, як, хто і що має зробити, і хто він такий, якщо не зробив так.

Існує найпростіша приказка, яку знають навіть діти: "не суди та не судимий будеш". Але багато хто забув, що всі ми - люди, зі своєю думкою, життєвим досвідом і почуттями. А тому якщо хтось прийняв рішення залишити Україну у найважчий для держави та народу час, то це його справи та справа його совісті.

Такої ж думки дотримується танцівник Максим Чмерковський – учасник "Холостяка" та суддя проекту "Танці із зірками". Хореограф висловився про колегу Владу Яму, який пересиджує війну в Америці разом із дружиною та сином. Докладніше про це інформує сайт 24Канал.

Чмерковський сказав лише, що не вважає рішення залишити Україну – правильним. Однак оцінювати дії колеги по суддівському столу шоу "Танці з зірками" не став.

"Я вважаю, що ні. Я не знаю, чи маю я право на цю думку. Адже я не Дикусар, я не Салем. Якби я мав це право, я б сказав, що я не згоден з цим рішенням" , - сказав як відрізав Максим Чмерковський.

Читайте також: