Українська телеведуча Леся Нікітюк є однією з небагатьох жінок українського шоу-бізнесу, хто не приховує свій вік. Сьогодні, 19 жовтня, улюблениця мільйонів святкує власний день народження.

Знаменитості виповнюється 35 років. З цієї нагоди у себе на сторінці в Instagram ювілярка запостила декілька гарних світлин з нещодавньої фотосесії.

Для осіннього образу Леся обрала трикотажну сукню шоколадного кольору, яка гарно підкреслила її фігуру. Образ іменинниця доповнила стильним пальто та чоботами.

На знімку знаменитість позує із нюдовим макіяжем з акцентом на очах.

Також Леся зізналася, яке бажання вона загадала у день народження:

"Кажуть, в день народження можна загадати бажання і воно обов'язково здійсниться. Я загадала. Хочу щоб Україна перемогла клятого ворога і щоб всі, хто боронить рідну землю, повернулись додому живі і неушкоджені. Щоб наші люди повернулись до своїх рідних міст, а наші українські дітки знов розбіглися по рідним школам. Ось таке бажання", - розповіла Леся.

Також телеведуча згадала в своєму дописі всіх постраждалих від російського повномасштабного вторгнення та закликала писати в коментарях "Слава Україні" та "Героям слава", щоб активно підтримати українських воїнів.

Особисті побажання зірка попросила писати в приватні чати, запевнивши, що готова їх читати.

"Я вже одягла окуляри, сіла в крісло-качалку, бо вже роки", – пожартувала 35-річна знаменитість.

У коментарях друзі та шанувальники щедро вітають Нікітюк із днем народження. "Слава Україні! Нехай згинуть усі вороги і ми будемо найщасливішою нацією у світі", - пишуть люди. - "Нехай бажання здійснюються якнайшвидше, бо це одне бажання для всіх українців. Слава Україні. Героям слава!"

Читайте також:

Леся Нікітюк розповіла, які речі підготувала на випадок, якщо не буде тепла та електрики

Леся Нікітюк засвітила "милий трикутничок" під одягом, повернувшись задом

Очі вже точно тата: Леся Нікітюк показала рідкісне фото з батьком