Останні кілька днів не вщухають обговорення здоров'я Інни Чурикової. Ще б пак, напередодні шанувальників відомої актриси налякала новина про її термінову реанімацію, оскільки 78-річна Чурикова невдало впала і отримала перелом ребер та інших кісток грудини. Але це не найстрашніше в озвученому діагнозі.

Так стало відомо, що Інна Чурикова потрапила у стабільно тяжкому стані до Боткінської лікарні під нагляд лікарів. Пацієнтка скаржилася на біль від забитих місць.

І справді, нещодавно була інформація, що Інна Чурікова невдало впала. 78-річна артистка отримала забій грудної клітки, закриті переломи ребер зі зсувами та пошкодила гребінь клубової кістки. Але ситуація виявилася набагато серйознішою. Лікарі кажуть, що причиною падіння літньої актриси могли стати множинні кісти головного мозку.

Так, за даними Telegram-каналу Mash , у Чурикової виявлено дисциркуляторні порушення - новоутворення головного мозку.

Крім того, у Telegram-каналі Mash було опубліковано відео, на якому зірку вивозять каталкою з будівлі лікарні. На кадрах — Інна Чурікова на каталці та в реанімобілі. Артистку дбайливо туди помістили лікарі та відвезли у невідомому напрямку.

Чоловік актриси Гліб Панфілов та довідкова служба лікарні не захотіли надати коментарів про стан усіма улюбленої артистки.

А ось директор театру "Ленком" Марк Варшавер довгий час спростовував проблеми зі здоров'ям Чурикової. Однак пізніше розповів все ж таки пресі, що в Інни Михайлівни справді виявлені недоліковані переломи. Він не втрачає оптимізму і чекає на відновлення актриси до нового сезону.

Незважаючи на свій похилий вік, Чурікова продовжує виступати на сцені "Ленкому" і охоче знімається у кіно.

Так, 23 квітня відбулася прем'єра фільму "Іван Денисович", знятий Глібом Панфіловим, чоловіком Інни Михайлівни. Їй дісталася крихітна роль матері Шухова.

У прийдешньому театральному сезоні без народної артистки, як без рук. 12 вересня вона має зіграти роль бабусі у виставі "Брехня на порятунок", а 14 вересня - Королеву Єлизавету II в "Аудієнції".

Читайте також:

"Мільйони тонн": скільки бомб Путін приготував для України Заява Міноборони

Після шостої "хімії" її не стало: чоловік Руслани Писанки розповів про її останній день

По три полиці у кожному вагоні: як військові Путіна повертаються з України у чорних мішках. Фото