Новина про раптову смерть Руслани Писанки стала величезним шоком як шанувальникам актриси, так і колегам зірки. Особливо тяжко цю смерть сприйняла Ольга Сумська, яка довгі роки була дуже близька до актриси.

"Ця новина вразила мене до глибини душі – нас пов'язувала багаторічна дружба – не стримуючи сліз", - розповіла журналістам Ольга Сумська.

Ще б пак, разом із Писанкою Ольга Сумська об'їздила всю Україну, адже обидві актриси були задіяні у виставі "Декамерон".

"Яскрава сонячна енергія Русі заполоняла все довкола. Повірити в те, що зараз цю енергію забрали - немає жодної сили. Чому, сонечко, так несподівано? Ми всі пам'ятаємо, як Русичка знепритомніла на сцені і їй по шматочках збирали в лікарні ногу. , виявляється, була ще одна страшна хвороба, про яку вона не говорила нікому - ні слова. Навіть найближчим друзям (плаче). Завжди з гордо піднятою головою, з усмішкою - ця постава, хода! їй, як діти… Боже, яка трагедія… Усі кінофестивалі, поїздки – 20 років разом… Скрізь – перша… З енергією, гумором, рішучістю… А наші новорічні "Вогники", які знімав Макс Паперник, якого теж уже немає. люди епохи… Легендарна Руслана Писанка… Ніхто її не замінить – настільки вона була на своєму місці… Глибока, талановита,останнє її повідомлення два тижні тому: "Олюсенько, ми ще зробимо разом виставу", - написала Сумська про свого колегу та подругу.

Також Ольга Сумська зізналася, що вони з Писанкою давно мріяли зіграти вдвох, а після її повернення з Німеччини планували зробити нову п'єсу на їхній дует.

Відомо, що Ольга Сумська постійно підтримує зв'язок із вдівцем Писанки Ігорем Ісаковим.

Сумська поділилася, що Ігор дуже важко переживає втрату дружини, втім, повинен триматися, оскільки самостійно займається оформленням всіх паперів, документами і похороном дружини.

Вже відомо, що похорон Руслани Писанки проходитиме у два етапи. Її вже кремували в Німеччині, і там має відбутися перше прощання з актрисою в місті Кайзерлаутерн, де вона проходила лікування. А після оформлення всіх потрібних документів Ісаков перевезе порох Писанки на батьківщину, до Києва.

Точна дата похорону в столиці буде відома пізніше і залежатиме від швидкості оформлення документів.

Проте відомо, що Руслану Писанку поховають на Байковому цвинтарі у Києві:

"Він прибитий цим усім, плаче, йому сльози заважають говорити, адже він займається і похованням, і документами. Вчора тіло Русланочки було кремоване, і найближчим часом він відвезе порох до Києва. Зараз вирішуємо питання поховання на Байковому", - розповіла журналістам. , поспілкувавшись 21 липня з Ісаковим

Читайте також:

Війська Путіна потрапили в "котел": благають ЗСУ про "зелений коридор"

Сяде на 14 років: режисер "Єралаша" любив чіплятися до дітей. Дуже довго приховував

Готуємося до подорожчання палива та продуктів. Українців уже попередили