Відомо, що останні дні свого життя Руслана Писанка провела у Німеччині, куди виїхала за підтримки Червоного хреста. Про свою хворобу Писанка не розповідала навіть близьким друзям.

"Руслана сама не знала, що серйозно хворіє – так вийшло. Коли вона потрапила до лікарні зі складним переломом, почали робити аналізи – і ось», – розповів журналістам після її смерті актор Віктор Андрієнко, котрий багато грав на сцені з Писанкою.

Пізніше чоловік зірки Ігор Ісаков розповів у студії "Сніданку з 1+1", якими були останні дні його дружини.

За словами Ігоря, у Німеччині вони перебували у місті Кайзерлаутерн, де Писанка проходила лікування. Руслана нікому не хотіла говорити про свою хворобу, бо хотіла, щоб її бачили такою, до якої звикли – веселої та життєрадісної:

"І, навіть коли виходили на вулицю, це ж Німеччина, така, бюрократична машина, якщо є термін, то треба прийти вчасно. То вона готувалася до цього, щоб ніхто навіть не здогадався, що з нею щось не так. Якусь перуку, якусь шапочку, підфарбовувалася, виходила і усміхалася. Хоча були такі хвилі болі, коли, я тримав її за руку і розумів, що вона вся напружена така, як камінь, але вона усміхалася і ми йшли", - ледь стримуючи сльози розповів Ігор.

Читайте також:

Війська Путіна потрапили в "котел": благають ЗСУ про "зелений коридор"

Сяде на 14 років: режисер "Єралаша" любив чіплятися до дітей. Дуже довго приховував

Готуємося до подорожчання палива та продуктів. Українців уже попередили