Український підприємець Ігор Ісаков, чоловік 56-річної актриси та телеведучої Руслани Писанки, досі не може оговтатись від втрати своєї половинки. Відомо, що акторка померла вночі 19 липня 2022 від важкої хвороби, а до цього проходила лікування в Німеччині. В пам'ять про дружину він оголосив збір коштів на її мрію.

Так, вдівець Руслани Писанки Ігор Ісаков звернувся до прихильників дружини на сторінці у Facebook.

Він подякував шанувальникам за підтримку та турботу до нього і зізнався, що він читав повідомлення від людей з грудкою у горлі. Разом з тим Ісаков зізнався, що на такому душевному підйомі у нього зародилася мрія, яку б точно підтримала його дружина:

"Багато друзів запитують про номер карти, допомогти... Спочатку нерозуміння, потім збентеження... В мене є гроші, для цього вже точно... Але потім дійшло: це такий спосіб віддати ту повагу, й зробити щось добре.. для Неї.. й осяяло: я відкрив нову карту, вже й закинув на неї перші 10 тисяч... Давайте зробимо добро для Русі, але всі гроші я передам якійсь зовсім не знайомій дитині... Дівчинці.. Або хлопчику.. Яка хворіє чимось, що подібне на те, що було у Русі.. Й якщо ми врятуємо хоч одне життя, то все це має сенс. Не знаю чи добре написав, але почуваю, що це щось дуже гарне... Життя для дитини, другий шанс, не марно... Чи якось так. Впевнений, Русічкі це сподобається... " – написав Ігор.

До слова, бізнесмен також розповів, що вшановувати пам'ять Руслани Писанки будуть двічі, в Європі та в Україні. Перше прощання з актрисою відбудеться у Кайзерслаутерні, а після оформлення всіх паперів вдівець привезе порох артистки до Києва, де також організує похорон. Точний час та локацію для прощання Ісаков оголосить додатково.

Читайте також:

Війська Путіна потрапили в "котел": благають ЗСУ про "зелений коридор"

Сяде на 14 років: режисер "Єралаша" любив чіплятися до дітей. Дуже довго приховував

Готуємося до подорожчання палива та продуктів. Українців уже попередили