Одеситка Регіна Тодоренко, яка живе та будує кар'єру в РФ, ось уже п'ятий місяць мовчить про війну в Україні. Свою позицію ведуча пояснює тим, що вона не хоче руйнувати сім'ю з російським співаком Владом Топаловим, оскільки мають різні погляди на це питання. Співачки та моделі Дар'ї Астаф'євої, яка з перших днів війни волонтерить, це незрозуміло.

Так, співачка Дар'я Астаф'єва не вперше звертається до Регіни Тодоренко через її позицію щодо війни в Україні. Ще більше її обурило ім'я молодшого сина Тодоренка. На думку зірки, дитина ведучої-зрадниці не заслуговує на "мирне" ім'я.

І справді, стільки хейту, як зараз, Регін Тодоренко не мав навіть після її скандальної заяви: "А що ти зробила, щоб тебе не били". Адже поки її Батьківщину бомбардують та обстрілюють, вона робить огляди гардеробу та насолоджується життям.

А ще Тодоренко мовчить про вбивства росіянами українців, натомість дає промовисте ім'я для своєї дитини.

Так, українську співачку Дашу Астаф'єву обурило те, що Тодоренко назвала сина Миром, і вона порадила вибрати хлопцеві найпридатніше ім'я.

Астаф'єва заявила, що сину Топалова та Тодоренка дуже підійшло б ім'я Путін.

"Поки що не пізно, раджу Ригині Тодоренко новонародженого сина перейменувати з "Мир" на "Путін". Так краще. Якого біса ти, чмоня, можеш навіть вимовляти це слово?", - написала Астаф'єва у своїй інстаграмі.

Ще більше Астаф'єва закипіла після того, як дізналася, що Регіна Тодоренко хоче видати книгу дитячих казок "про забавну Регіну Мандрівницю, яка так любить рятувати світ".

"Мішель надихнув мене на написання книги казок. Мені так захотілося передати йому всі знання, враження, емоції, пережиті за роки подорожей, що щовечора вигадувала для нього кумедну історію про кумедну Регіну Мандрівницю, яка так любить рятувати світ. І невдовзі я прийняла рішення написати для нього книгу казок", – оголосила Тодоренко у своєму телеграм-каналі .

Цікаво, що в першій казці Регіна Мандрівниця допомагатиме своєму другові, якого вкусила змія. Схоже, в очах Тодоренка це означає "рятувати світ".

Читайте також:

Путін перейде до ядерної загрози на захоплених територіях, - ISW

Всього два знаки Зодіаку: кому дуже не пощастить до Молодика наступного тижня

Названо найбрудніший кухонний прилад. Багато хто не здогадувався