За 48 днів війни в Україні російські війська втратили більше солдатів, ніж за 10 років в Афганістані або дві кампанії в Чечні. Ось тільки втрати є і з українського боку, при цьому війна не поділяє людей на відомих і не дуже. Так, наприклад, у ведучого "Орла і Решки" Беднякова померла мама, яка жила в Маріуполі, а в Бучі окупанти розстріляли екс-бойфренда Регіни Тодоренко. Довелося лити сльози і українській реп-виконавиці Alyona Alyona.

Знаменитість повідомила про загибель від рук російських окупантів свого кума, ім'я і фотографію якого не захотіла публікувати. За її словами, чоловік мужньо захищав Україну.

"Батьки дали йому життя, а рашисти забрали. Нехай горять в пеклі", - поділилася в сторіс у своєму Instagram реперка.

Згідно з повідомленням Alyona Alyona, її кум загинув вчора, 12 квітня. У той же час реперка не стала публікувати більше подробиць про трагедію.

Зазначимо, що після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну сама реп-виконавиця через війну перебралася до батьків у село Баришівка Київської області. Там Alyona Alyona почала активно займатися волонтерською діяльністю-плела сітки, збирала ліки, а в кінці березня повернулася в музику і почала записувати мотивуючі відео.

Раніше Hyser писав, що у Кремлі назвали українців" виродками " через затримання Медведчука і почали погрожувати.

Також наш портал повідомляв, що до Києва повертатися рано: людей попередили про нові удари.

Нагадавши, росіяни в Рудому лісі намагалися зварити кашу з кавових зерен.