Український шоумен Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, завжди відкрито озвучував свою свою думку і міг чітко аргументувати кожне своє рішення. Зараз, коли Україна проживає одну з найкривавіших сторінок своєї історії, артист не став ховатися за кордоном, а сміливо заявляє, що він думає про росіян і Володимира Путіна.

Так, український артист Андрій Данилко завжди говорив, що росіянам не дано зрозуміти, що українців можна налякати, заборонити, але ця нація ніколи не буде повзати на колінах.

"Люди, які підтримують російсько-українську війну, або покидьки, або дебіли. Нормальна людина не може її прийняти! Кого тут захищати?! Зрозуміло, що мовне питання - лише розмінна монета", — заявив Данилко в одному з недавніх інтерв'ю.

Також він додав, що все, що зараз робить президент РФ Володимир Путін на території України - це "помста за нашу незалежність".

"Все, що російська армія зробила з Маріуполем, Харковом, Черніговом, це просто помста Путіна за те, що Україна відчуває себе незалежною. Помста, яку підтримують і артисти, які танцювали на недавньому "Балі Сатани" на честь кримських подій", - додав артист.

Крім того, Данилко запропонував покарання для президента РФ Володимира Путіна за війну в Україні.

"Просто застрелитися або померти від кулі - для Путіна вже занадто легка смерть. Хочу бачити його на лаві підсудних. Разом з оточенням, що йому потурає. Адже там, на верхівці, всі пов'язані. І вони це розуміють. Звичайно, багатьом хотілося б зараз знайти вихід із ситуації, придумати варіант Б, В, а виходить тільки Ж - Ж*па", - сказав Данилко.

Раніше Hyser писав, що у полон потрапив важливий Російський підполковник. Фото.

Також наш портал повідомляв, що загибель Путіна в 2022-му році знайшли в пророцтвах Нострадамуса.

Нагадавши, російська співачка показала звірства російської армії в кліпі.