Російська співачка Земфіра неодноразово потрапляла в конфлікти, пов'язані з Україною. Чого тільки варта її витівка в 2016 році під час концерту у Вільнюсі (Литва), коли знаменитість грубо зажадала у глядачів прибрати із залу національний прапор України. Не дивно, що 2 квітня 2020 року співачка Земфіра була внесена до бази "Миротворець" за маніпулювання суспільно значущою інформацією та відсутність відповідної реакції на російську агресію в Україні. Але, схоже, навіть вона усвідомила всю жах того, що відбувається зараз на Україні.

24 лютого 2022 року, в день вторгнення РФ в незалежну Україну, російська співачка Земфіра ще розважала публіку на своєму сольному концерті в московському Music Media Dome. Вона також виступила перед росіянами 26 лютого. Її не зупинили ні війна, ні протести.

Правда, співачка розмістила в Instagram Чорний квадрат з написом "Ні війні".

Ось тільки зараз, схоже, співачка усвідомила всю жах того, що відбувається.

Так, 17 березня на 22 день війни України проти російських окупантів співачка Земфіра порушила мовчання, опублікувавши на своєму YouTube-каналі пісню "Не стріляйте", написану в 2010 році.

Примітно, що кліп з кадрами обстрілів українських міст і кавер на пісню з репертуару українського гурту "Океан Ельзи" "Відпусти" в даний час залишаються єдиними відео на каналі співачки.

У кліпі артистка використовувала документальні кадри, зняті в Україні після нападу РФ. На них показано, як російські окупанти бомблять і обстрілюють мирні українські міста. Також співачка використовувала відео, на яких відображені затримання росіян на антивоєнних мітингах в Росії.

Telegram-канал "тільки нікому" заявив, що співачка Земфіра і актриса Рената Литвинова 4 березня покинули Росію - їх нібито бачили в одному з аеропортів Франції.

Раніше Hyser писав, що Андрій Данилко розповів, як Максим Галкін постраждав через підтримку України.

Також наш портал повідомляв, що будинок українського телеведучого, зірки "Караоке на Майдані" Ігоря Кондратюка був жорстко обстріляний російськими військовими.

Нагадаємо, що ефір" Україна 24 " зламали і розмістили фейкову заяву Зеленського про капітуляцію.