Зазвичай за розбір залізничних колій можна потрапити за грати. При цьому охочих до такого "промислу" завжди вистачало, адже все це здається на металолом, бо коштує чималих грошей. А от в умовах війни ситуація кардинально змінилась. Ще б пак, саме залізницею російські війська отримують підмогу. От нікого і не здивував заклик радника голови Офісу президента Олексія Арестовича взятися за "рейкову війну". Однією з перших підтримала цю ідею легендарна Вєрка Сердючка.

Так, шоумен Андрій Данилко заявив, що готовий іти в партизани.

Народний артист України на власній сторінці в Instagram опублікував фото Вєрки Сердючки в образі провідниці. Таким чином, він підтримав ідею радника голови Офісу президента Олексія Арестовича стосовно "рейкової війни".

"Хтось казав "рельсова війна? Я готова!" - йдеться в дописі до фото.

"По рельсе во двор 😂, аааа, цыганям надо было в первые дни дать указ", "Генеральша Укрзалiзницi ✊🇺🇦", "Верунчик, действуй!!!!", "Як завжди ,моща!!!🙏🏻🇺🇦", "🔥🔥🔥 Это я понимаю!!!💪🇺🇦❤️", "Вєра, ти потрібна нашій Укрзалізниці як ніколи!", "Андрій Михайлович, велика Вам подяка за таку позицію! Це надихає🇺🇦", - українцям ідея Арестовича також сподобалась.

До слова, історія з "рейковою війною" розпочалась з відеозвернення радника голови Офісу президента України (ОП) Олексія Арестовича, який зазначив, що це найкращий спосіб перервати забезпечення російської армії зі сторони Криму.

За словами чиновника, постачання військ РФ залізницями проходить набагато ефективніше, ніж автомобільними шляхами. Наразі радник глави ОП вважає, що "рейкову" війну було б доцільно провести за такими напрямками:

  • Крим — Мелітополь;
  • Крим — Херсон;
  • Валуйки — Куп'янськ;
  • Гомель — Київ (загальний напрямок) та інші виявлені напрямки.

Крім того, Арестович заявив про ефективність партизанської "рейкової війни" на території Білорусі. Після цього у Лукашенка відкрили кримінальну справу проти українця.

Раніше Hyser писав, що у полон потрапив важливий Російський підполковник. Фото.

Також наш портал повідомляв, що загибель Путіна в 2022-му році знайшли в пророцтвах Нострадамуса.

Нагадаємо, російська співачка показала звірства російської армії в кліпі.