Українська зірка кіно Дар'я Петрожицька записала емоційне відео про те, що зараз відбувається в Україні за наказом однієї єдиної людини - Путіна.

Звернення Дар'ї, яка не стримувала сліз, стосується громадянам Росії та Білорусі.

Петрожицька розповіла, що пишається нашим народом, нашими Збройними Силами і нашим президентом.

Вона також закликала російських громадян частіше дивитися на те, що діється в Україні - для цього є той же Фейсбук і месенджери.

"А, ви росіяни і білоруси, слухайте і робіть!!! Поки вас не закрили від усієї правдивої інформації !!! У мільйонний раз повторюю !!! Путін прийшов з війною в Україну !!! немає ніякої "спецоперації" або "порятунку"!!! Обстрілюють мирних жителів!!!
Врятуйте, хоча б, своїх дітей / синів/братів / чоловіків !!!! Не пускайте їх на війну !!!!
Прокиньтеся і зупиніться !!! Слава Україні", - сказала актриса.

Раніше зірки "Дизель-шоу" і КВН Сергій Писаренко та Євген Нікішин записали відео, на якому розповідають, що Путін творить в Україні, ввівши війська.

"Хочемо сказати всім, кому небайдужі події, які розгортаються в Україні. Ми зараз тут. Ми бачимо, що відбувається насправді. Не можна це називати операцією, це війна. Справжня війна. Над нами пролітали ракети, вибухали снаряди, зірваний пологовий будинок, де повинна була народитися моя дочка. Сподіватися і зберігати ілюзію, що бомби полетять на військові об'єкти, – найбільша помилка. Помирають цивільні, ні в чому не винні діти. Відправляють на цю війну юнаків, не готових воювати. Зупиніть війну, хто може, тому що не буде ні Росії, ні України", - заявив Писаренко.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що російські війська почали обстріл центральної телевежі Києва, поблизу якої знаходяться звичайні житлові будівлі.

Тим часом, як ми вже повідомляли, до Росії вже почали відправляти перші ешелони з тілами російських солдатів, які намагалися захопити Україну.

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ знищили елітне угруповання російського спецназу.