Старший син українського коміка і шоумена, зірки розважального шоу "Дизель шоу" Єгора Крутоголова потрапив у ДТП в Італії.

Про це артист повідомив своїм шанувальникам сам, опублікувавши фотографію з лікарні на своїй особистій сторінці в мережі Instagram.

Крутоголов повідомив, що неприємний інцидент трапився, коли 12-річний Лев брав участь у змаганнях з картингу. Артист зазначив, що син давно захоплюється цим видом спорту, і дуже часто бере участь у змаганнях.

Шоумен повідомив, що аварія сталася просто на гоночній трасі. Одного з учасників зі змагань розвернуло на трасі, і син не зміг уникнути зіткнення. Хлопчик перелетів через суперника і перекинувся. Дитину терміново госпіталізували в місцеву лікарню, а потім вертольотом доставили в інший медичний заклад.

Інцидент трапився ще 12 лютого. Два дні перебування хлопчика в лікарні були критичними, і Крутоголов не хотів заздалегідь повідомляти шанувальником про те, що трапилося. Попередні два дні хлопчик перебував у палаті інтенсивної терапії, йому проводили всі необхідні маніпуляції та процедури. І коли Лев був переведений в звичайну палату, Крутоголов-старший вирішив повідомити про страшний інцидент в мережі.

Артист подякував медичному закладу, і зізнався в коханні дружині, яка виявилася дуже сильною і мужньою, і не дозволила вийти ситуації з-під контролю. Також комік подякував невідомій жінці, син який також брав участь у змаганнях. Вона прихистила молодшого сина шоумена, дворічного Марка, на час, поки мати перебувала зі старшим сином в лікарні, а після привезла дитину до тата в Київ.

Крутоголов зазначив, що Лев відчуває себе добре, зовнішніх пошкоджень немає, проте є забій внутрішніх органів.

Шанувальники висловили свою підтримку родині.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Олександр Еллерт розповів, чим заробляє на життя.

Нагадуємо, що Влад Яма показав милий сімейний знімок.

Також портал Hyser інформував, що Катя Осадча показала круте плаття і нову зачіску.