Телевізійне шоу "Холостячка" позиціонує себе, як реаліті-шоу, де люди намагаються побудувати відносини. Однак для глядачів цей проект був розважальним, і дозволив багатьом зануритися в атмосферу романтики і драми.

За два сезони, які існує шоу, жодна з сформованих пар так і не побудувала міцні сімейні відносини. Героїня першого сезону Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерта, який працював сценаристом в «Кварталі 95». Зрозуміло, якийсь час пара зустрічалася, відбулося знайомство з дітьми від попередніх відносин, був спільний відпочинок, милі фотографії з зізнаннями на особистих сторінках соціальної мережі Instagram. Опісля відносини дали тріщину, і молоді люди прийняли рішення розлучитися. Про причини розставання шанувальникам вирішили не повідомляти. Однак через деякий час Ксенія Мішина зізналася, що їх з Еллертом стосунки були не дуже здоровими, з легкою домішкою аб'юза.

Сам Олександр Еллерт нещодавно розповідав про те, як він пережив хворобливе розставання. Він кинув роботу на півроку, пішов у творчу відпустку, навіть хотів на якийсь час покинути Україну.

В одному з останніх своїх інтерв'ю, за інформацією сайту УНІАН, Еллерт розповів, як, де і скільки він заробляє грошей. У "Квартал 95" сценарист поки не повернувся, але почав вести корпоративи, був ведучим на багатьох урочистих заходах, в тому числі весіллях. Також переможець "Холостячки" створив офлайн майстер-клас для ведучих, а в березні запустить ще один. Гроші коміку приносить і реклама в мережі Instagram.

За словами самого Олександра Еллерта, заробляє він непогано. У грудні вийшло заробити 20 тисяч доларів.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що подруга Софії Ротару розповіла про неприємні вчинки співачки.

Нагадуємо, що Вєрка Сердючка випустила нову комедійну пісню, яка сподобалася шанувальникам.

Також портал Hyser інформував, що українська телеведуча Маша Єфросиніна показала ніжні постільні фотографії.