Дочка популярної української співачки Олі Полякової Маша без сорому показує фоловерам, як проходять її канікули на Шрі-Ланці.

Дівчина відпочиває там разом з сім'єю і постить досить відверті фото, що викликають бурхливу реакцію в соцмережах. Крім яскравих фотографій в купальниках Полякова-молодша демонструє, чим змушена займатися ночами. Нещодавно вона поскаржилася гостям свого мікроблогу на безсоння і не упустила можливості похвалитися фігурою.

Пізніше Маша Полякова розмістила атмосферні знімки зроблені під час відпочинку біля басейну. Вона позувала в яскраво червоному купальнику який вигідно підкреслив її підтягнуті форми.

У коментарях до публікації в фоловери висловилися з приводу сміливості і зухвалості початківці вокалістки. Більш того, багато хто з них порекомендували їй вести себе менш зухвало і робити акцент на позуванні в одязі. Не обійшлося і без оцінок від експертів у галузі фотопозування та обробки знімків у фотошопі:

Втім, Маша Полякова, як і її знаменита мама, не раз акцентувала увагу на тому, що їй немає ніякого діла до хейтерської критики.

Раніше "Hyser" писав про те, що Вєрка Сердючка підкорила шанувальників своєї творчості новою комедійною піснею.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова показала, як розважається з новим бойфрендом.

Нагадуємо, що Маша Єфросиніна розбурхала соцмережі ефектною постільною фотосесією.