Знаменитий український шоумен Микита Добринін разом з дружиною Дашею Квітковою відправився відпочивати на Сейшели. Незважаючи на те, що організація подорожі і сам переліт був пов'язаний з певними труднощами, зараз зіркове подружжя насолоджується відпочинком на тропічних островах.

У підписі до публікації, зірковий тато пожартував про те, що саме так виглядає дитячий клуб на відкритому повітрі. Фоловери обсипали Микиту Добриніна і його юного спадкоємця численними компліментами і побажаннями гарного відпочинку.

До речі, дружина Микити Добриніна Даша Квіткова розповідала, що ця відпустка стала для них справжнім випробуванням, наприклад, тому, що у малюка почали різатися зубки.

Не обійшлося і без хейтерських нападок на адресу знаменитостей. У тому числі, Дашу квіткову розкритикувала за фігуру, а вона, в свою чергу, обурилася тому, що жінки бувають дуже жорстокі по відношенню до інших жінок.

І це незважаючи на те, що кожна з представниць прекрасної статі стикається з певними проблемами і складнощами. Але це не заважає більшості жінок з люттю обговорювати недоліки оточуючих.

"Здавалося б, ми всі проходимо через одне і те ж.
Вагітність, токсикоз, біль, пологи, післяпологове відновлення і виховання дітей. Все це повинно було породити в нас солідарність і розуміння один до одного, але замість цього я спостерігаю церберів..."- написала вона на своїй сторінці.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль була помічена в обіймах ставного чоловіка.

Також наш портал розповів про те, що телеведуча Алла Мазур поділилася з шанувальниками неймовірною історією перемоги над раком.

Нагадуємо, що дружина телеведучого Діми Комарова похизувалася стрункими формами на Українському Тижні моди.