Новий дует Ані Лорак зі співаком Артемом Качором підкорив шанувальників. Зірки активно розміщують пости в соцмережах з фрагментами нової композиції, а фанати не менш активно їх коментують.

Кліп на ліричну пісню під назвою «Материк» артисти поки не представили, але запевняють, що це справа часу. А поки замість відеороботи Ані Лорак представила на суд публіки фрагмент "автомобільного" міні-виступу з колегою по дуету.

"Пісня "Материк" рве всі чарти🔥 спасибі кожному за підтримку, за ваші відгуки та коментарі 🙏 🏻 зовсім скоро вас чекає прем'єра спільного відеокліпу..." - написала знаменитість.

Втім, далеко не всім "зайшла" імповізація Ані Лорак і Артема Качера:

Не обійшлося і без зауважень в стилі "яка красива пара", але ні про які романтичні стосунки між артистами мови не йде. А все тому, що в кінці січня 2022 року Артем Качер одружився на своїй коханій Олександрі Рабаджиевой.

Що стосується особистого життя Ані Лорак, то відомо, що у неї є бойфренд. Але хто він і чим займається-зірка не розповідає, керуючись принципом"щастя любить тишу".

Раніше "Hyser" писав про те, що старша дочка Валерія Меладзе підкорила соцмережі пляжним фото.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва з розпатланою зачіскою і без макіяжу здивувала фанатів зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що дружина телеведучого Микити Добриніна похвалилася фігурою під час відпочинку на Сейшелах.