Співачка Ані Лорак опублікувала у своєму мікроблозі ефектне фото на тлі тропічного пейзажу. Буквально днями закінчився закордонний відпустку артистки, але її знімки в купальниках аудиторія обговорює досі.

Так, Ані Лорак позувала в темно-зеленому купальнику, що складається з ліфа і плавок із завищеною талією. Свій пляжний look вона доповнила чорними сонцезахисними окулярами.

Хто виступив автором фото-невідомо. Але шанувальників знаменитості більше зацікавило те, чому вона вибрала для відпочинку такий "жахливий" купальник і її надто об'ємні параметри. Про це фоловери поспішили повідомити зірці, але і їх відгуки залишилися без відповіді.

Не обійшлося і без припущень про те, що знаменитість вибрала подібний образ тому, що їй є що приховувати. Деякі фоловери переконані, що Ані Лорак знаходиться "цікавому положенні" і нібито чекає другу дитину. Але, варто відзначити, що чутки про особисте життя зірки в шоу-бізнесовому середовищі виникають із завидною регулярністю.

Після розлучення з Муратом Налчаджіоглу знаменитість практично не ділиться з фанатами подробицями того, що відбувається у неї на особистому фронті. А тому фоловери постійно намагаються обчислити з ким же вона зустрічається і яка ймовірність того, що вона знову вийде заміж.

Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва без макіяжу здивувала публіку неохайним зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що дружина Микити Добриніна розбурхала соцмережі ефектним фото.

Нагадуємо, що Анна Седокова влаштувала фотосесію в купальнику і викликала бурхливу реакцію шанувальників.