У мережі показали, як виглядає подорослішала дочка одного з найзнаменитіших голлівудських акторів-Хіта Леджера.

Він пішов з життя в 2008 році у віці 28 років і запам'ятався глядачам за різноплановими ролями в таких картинах як «Горбата гора», «10 причин моєї ненависті» та інші. Але його "лебединою піснею" називають роль Джокера у фільмі "Темний лицар". До слова, саме за цю роль він отримав «Оскар» і став другим актором у світовому кінематографі, якому ця нагорода була присвоєна йому посмертно.

Відомо, що він був знайдений у своїй нью-йоркській квартирі мертвим. У шоу-бізнесовому закуліссі ходили чутки про те, що причиною смерті актора стало передозування наркотиками. Але пізніше експертиза показала, що зупинка серця сталася через одночасного вживання різних медичних препаратів.

Іншими словами, Хіт Леджер прийняв снодійне, болезаспокійливе і транквілізатор і його серце не витримало. До цього він неодноразово скаржився рідним на постійне безсоння і стрес. Про це пишуть росСМИ.

За два роки до трагічної загибелі у актора народилася дочка Матильда, яку подарувала йому актриса і колега по цеху Мішель Вільямс. Зараз 16-річна спадкоємиця зірки кіно будує плани на майбутнє. Як і її тато, вона одержима шахами, а ось пов'язувати своє життя з кінематографом Матильда не планує.

У коментарях до публікації інтернет-користувачі почали активно обговорювати На кого ж з батьків більше схожа дівчина:

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі озвучили список голлівудських фільмів і серіалів, в яких згадується Україна.

Також наш портал розповів про те, що мережу розсмішив каченя, дуже схожий на Тома Круза.

Нагадуємо, що Пенелопа Крус похвалилася розкішною фігурою і викликала захват шанувальників.