Instagram скандально-відомої російської балерини Анастасії Волочкової продовжує наповнюватися мальдівським контентом і на цей раз вона вирішила залишити в пам'яті кілька кадрів на теплому піску на березі Індійського океану.

Танцівниця продовжує насолоджуватися відпусткою разом зі своїм коханим Сергієм, який з радістю її фотографує.

Буквально кілька годин тому Волочкова опублікувала фото в бежевому купальнику. На одному вона лежить на білосніжному піску, а на другому відображена в повний зріст. Вона розповіла, їх вілла, на якій вони відпочивають знаходиться в декількох десятків кроків від води.

"Це таке блаженство, вийшовши з вілли, вже зробивши кілька десятків кроків, опинитися біля Смарагдового океану!🙏 🌴 Полежати на білосніжному пісочку, поплавати або просто постояти, споглядаючи таку райську красу.🙏 🌴 До речі, яке фото вам більше сподобалося? 1 або 2?🐣 Або ніяке?Вер️ вірніше, я на них. 😂 Оскільки все, що навколо мене в цих кадрах-абсолютно !🙏 ", - запитала вона.

"Обидві фотографії 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥Анастасія ви прекрасні в будь-яких фотографіях 👍👍👍🤩🤩🤩😍😍😍", "відмінно! Ьез шпагату набагато цікавіше. 👍 ", "Обидва фото красиві"," 1 і2, божественна краса👏 👏 🔥", " шпагатів не буде ? Ми так чекаємо. Що ж це таке ????😢 ", "Шикарна🔥 🔥 🔥", " 🔥 🔥 🔥 красуня🔥", - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Волочкова в міні-купальнику показала улюблену позу.

Також Hyser повідомляв, що Волочкова показала "раскарячку" в машині, заявивши, що кругом влада.

Нагадаємо, що Волочкова приспустила бікіні і пролетіла по повітрю.