Його зовнішній вигляд, а саме зріст 186 і 100 кг ваги зіграли з ним злий жарт, адже крім охоронця, бандита або ґвалтівника режисери в іншому вигляді Олексія Геріловича не бачили. А час, на жаль, теж йому такої можливості вже не надасть.

Так, стало відомо, що сьогодні, 12 січня був знайдений мертвим у своїй квартирі актор Олексій Герілович, який мав амплуа лиходія в світі кіно, так як зазвичай в серіалах грав бандитів і охоронців.

Артист кілька днів не виходив на зв'язок, тому стурбований приятель вирішив відвідати Геріловича-він відкрив двері квартири своїм ключем і виявив бездиханне тіло артиста на кухні. Те, що відразу викликало у знайомого шок, це що на загиблому акторові не було одягу, а в спальній кімнаті був перевернутий стіл.

Ось тільки приїхали на місце трагедії правоохоронці схильні зробити висновок, що смерть актора не носить кримінальний характер. В даний час вони встановлюють всі обставини того, що сталося.

Фахівцям також належить встановити причину смерті 47-річного чоловіка, адже що саме сталося з актором Олексієм Геріловичем, поки неясно.

Відомо, що Герилович активно займався спортом і рідко скаржився на здоров'я. Ось тільки в минулому році він перехворів коронавірусною інфекцією.

"Один раз прихопило. Трохи відійшов... Більше не хочу", -говорив він тоді своїм друзям.

Сумно, але до свого чергового дня народження Олексій Герілович не дожив трохи більше місяця, так як він народився 18 лютого 1973 року.

Випускник Білоруської державної академії мистецтв, він він часто грав охоронців і бандитів, хоча за визнанням друзів був "великим добряком".

Герілович дебютував у кіно в 2005 році, зігравши у фільмах "любов моя" і "Неділя в жіночій лазні".

Також за плечима Олексія десятки робіт в кіно і серіалах. У його професійній скарбничці такі проекти, як" Універ"," Глухар"," Інтерни"," Закон кам'яних джунглів"," Шелест"," детективи " і багато інших.

Раніше Hyser писав про те, що не стало зірки "Вишневого саду" і "Зойкіної квартири".

Також Hyser повідомляв про жалобу на новорічному знімальному майданчику Гаррі Поттера.

Нагадаємо, що не стало відомого актора Бикова.