Популярна українська співачка, автор пісень, композитор, актриса і телеведуча, продюсер Наталія Могильовська розповіла своїм підписникам, як ставиться до пластичних операцій.

У своєму Instagram вона поділилася своїми спогадами, коли їй було 18 років - саме в цьому віці вона вперше задумалася про старіння і зловила себе на думці, що нею опанував страх.

З того моменту, зізнається зірка, вона почала спостерігати за тим, як люди реагують на своє дорослішання. Вона зазначила деяких подруг, які готові продати квартиру аби "повернути обличчя". Артистка закликає не доводити себе до такого стану.

"Мені здається, що потрібно шукати секрет в тому, чому деякі літні люди мають щасливе обличчя і відчувають себе гармонійно, а деякі все так і не змирилися з прийшла старістю, мають злісний і буркотливий характер.

Я думаю, що тут, як ніколи, застосовується моє улюблене правило: "щаслива жінка некрасивою не буває", - пише вона.

Що стосується самої співачки, то вона в свої 46 років виглядає просто карколомно. Наталії вдається підтримувати ту красу, яку подарувала їй природа і відзначимо, у неї це дуже добре виходить. Вона цілком впізнавана і співачки відсутні губи на пів обличчя.

"Отже, продаємо квартиру і їдемо в Індію в пошуках щастя 😂 😂 😂 😂 😂 😂 і чорт з ним, з цією операцією!", - резюмує вона під фото, на якому зображена в рушнику на тілі і голові з мінімум макіяжу на обличчі.

"Наташенька, у вас дуже красиве і природне дорослішання. Хороша генетика і правильне ставлення до себе коханої. Я Вами милуюся і захоплююся. 🙌 🙌 🙌 🔥 🔥 🔥 ", "Для цього потрібно внутрішнє відчуття.. ну і природно зберігати себе😄моя фізична форма ️ ️ мені влітку 50 років", "красуня,дуже круто зараз виглядаєш.У 100 разів крутіше ніж 10 років тому👏👏👏👏😍😍😍😍😍😍😍😍", - написали їй фоловери безліч компліментів.

Раніше Hyser писав про те, що Ірина Білик стривожила змінами в зовнішності.

Також Hyser повідомляв, що Каменських змінила імідж і стала схожа на Могилевську.

Нагадаємо, що 43-річна Власова розповіла, як зберігає молодість без допомоги уколів краси.