У стильному вбранні і в оточенні валіз-такою побачили шанувальники популярну російську актрису Христину Асмус.

Зірка разом з дочкою Анастасією відпочивала в Дубаї і активно проводила дозвілля. Також компанію їм складали сестра Христини-Карина зі своєю дочкою. Але при цьому артистка говорила, що відчуває себе дуже втомленою і так і не зуміла вирішити свої проблеми зі сном.

Знаменитість в одному з недавніх постів у соцмережі розповідала про те, що спить по 4 години на день і не може нічого з цим вдіяти. Також артистка пояснила, що полетіти в запланований час з Арабських Еміратів у них вийшло не відразу. "Ну, природно, ми зі зборами запізнилися на літак 🙈. Благополучно і з задоволенням поміняли квиток на нічний рейс і побули ще в Дубаї🌴 💦" - зізналася Христина Асмус.

В якості ілюстрації до своїх слів, вона опублікувала фото, на якому позувала в провокаційній позі.

А поки Зоряна блондинка відпочиває і розважається, її екс-чоловік і батько її єдиної дочки Анастасії, Гарік Харламов проходить курс лікування. "Несподівано з'ясувалося, що крім ковіда, на планеті залишилися ангіна і грип 🤷 🏻 ♂ ️" - написав він на своїй сторінці.

А потім послідувало кілька постів, в яких шоумен розповідає про своє самопочуття. Одну з публікацій він розміщував, коли переносив високу температуру. До речі, на його думку, ковід - "не самий важкопереносний вірус".

Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Надя Дорофєєва налякала шанувальників надмірною худорлявістю і висохлим тілом.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова похвалилася креативом свого нового коханого.

Нагадуємо, що Даша Астаф'єва захопила шанувальників спокусливими формами в стильному зеленому купальнику.