Яскраві сукні замість сірих джинсів, розпущене волосся замість прилизаного хвостика, червона помада і стрілки на очах - будує кар'єру в РФ 39-річна українська співачка Анна Седокова нікому не віддає статус еталона жіночності, краси і сексуальності. А ще вона яскравий приклад того, що молодий і красивий спортсмен може полюбити жінку з трьома дітьми.

Час від часу в мережі з'являються досить тривожні чутки про розставання Анни Сєдокової з чоловіком Янісом Тіммою. Ось тільки все це залишається на тлі домислів без будь-яких аргументів, так як закохані практично щодня діляться в соцмережах спільними фото і відео. При цьому екс-гравець "Хімок" і Унікса Яніс Тімма разом з дружиною, популярною співачкою Ганною Сєдоковою, зізнаються, що дуже щасливі один з одним.

Так, 31 Грудня парочка оригінально привітала шанувальників з новим 2022 роком. Анна Седокова в Instagram опублікувала кілька фото, на яких вона в костюмі Снігуроньки, а чоловік в костюмі Діда Мороза. При цьому колишня солістка групи "ВІА Гра" зробила ставку на сексуальність.

Співачка приміряла червону міні-сукню, рукавички з хутряною облямівкою, панчохи з мереживами і стрипи – туфлі на платформі і високих підборах, доповнивши образ шапкою Санти і яскравим макіяжем губ.

На перших двох фото з добірки Седокова сидить верхи на чоловіка, розсовує ноги і піднімає їх вгору, а на інших позує в кадрі, широко розставивши ноги перед об'єктивом. Відзначимо, що через коротку спідницю знаменитості видно всі її апетитні форми.

На останньому знімку співачка зображена в обіймах чоловіка, який оголив торс.

"Найкращий мій подаруночок-це ти. Кращі ідеї для сімейних фотосесій – у нас", - підписала кокетливо фото артистка.

Шанувальники оцінили таку задумку і похвалили пару за те, що вони зважилися на подібне.

"Вау! Ось це найсексуальніші Снігуронька з Дідом Морозом, яких я коли-небудь бачив"," Видно, що любить зверху"," Красиво, але вульгарно"," Порно якесь", " Ось це чоловік і дружина. Ось це пристрасть і Любов", "Хороший горішок", "Просто бомба", — написали фанати в коментарях до посту.

Відзначимо, що про відносини Анни і Яніса стало відомо в 2019 році. При цьому заради нової коханої баскетболіст збірної Латвії залишив сім'ю.

Пара одружилася 6 вересня 2020 року, але вирішили не афішувати цю подію. Ще б пак, на святі були присутні діти Сєдокової від попередніх шлюбів і фотограф, навіть батьки були не в курсі. Торжество пройшло в Барвисі.

До відносин з Тіммою Седокова перебувала в шлюбі з екс-футболістом київського" Динамо " і збірною Білорусі Валентином Белькевичем, від якого у неї народилася дочка. Крім того, у неї є дочка від другого шлюбу з Максимом Чернявським і син від бізнесмена Артема Комарова.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова показала, як снідає без одягу, розбурхавши цим фото фанатів.

Також наш портал повідомляв, що співачка Ані Лорак засвітила стрижку під нижньою білизною.

Нагадуємо, що Аня Седокова несподівано для всіх поставила собі "цікавий" діагноз, в правдивості якого багато хто сумнівається.