Відомий будинок сім'ї Маккалістерів з популярного сімейно-комедійного фільму "Один вдома", який знаходиться в Чикаго, вирішили здати в оренду.

Оголошення про оренду було опубліковано на на Airbnb, пише "Обозреватель". Воно було написано нібито від імені старшого брата Кевіна Базза Маккаллистера.

"Можливо, ви не пам'ятаєте, щоб я був особливо люб'язний. Але я виріс і тепер щасливий запросити вас у свій сімейний будинок у ці свята - і навіть поділитися піцою. Але постарайтеся не дати моєму павуку Акселю вислизнути. Отже, поки ми виїжджаємо у відпустку (на цей раз правда всі ми), я запрошую одну команду бешкетників дозволити своїм внутрішнім дітям вільно бігати в будинку мого дитинства.

У цей святковий сезон ми будемо грати за правилами мого молодшого брата. Так що не соромтеся їсти шкідливу їжу, дивитися фігню по телевізору, брати лосьйон мого батька і самостійно вибирати своє власне пригода. Тільки тримайтеся подалі від моєї кімнати, гаразд?", - йдеться в оголошенні.

Саме оголошення з'явилося ще на початку грудня. У ньому зазначено, що будинок повністю прикрашений до свят, а також прикріплені фотографії його інтер'єру, поглянувши на які можна з легкістю впізнати кожну кімнату.

Гостям запропонували скуштувати смачну піцу, макарони з сиром і розважитися, зібравши конструктор Lego.

Гроші від оренди будинку, кажуть, відправлять в якості пожертвування в Чиказьку дитячу лікарню Ла Рабіда.

Раніше Hyser писав про те, Як правильно зберігати продукти, що залишилися після застілля.

Також Hyser повідомляв, що українцям покажуть на Новий рік по телевізору.

Нагадавши, який алкоголь зашкодить найменше під час свят.