Новорічні концерти - це немов "олів'є" по частині інтертеймента: всі чекають і обов'язково дивляться виступи зірок у новорічну ніч, щоб насолодитися улюбленими музичними композиціями, згадати приємні моменти минулого року і налаштуватися на майбутній рік.

Оскільки Тіна Кароль - одна з передових артисток України, досить очевидно, що її виступи чекають з великим трепетом мільйони шанувальників. І, власне, її поява в новорічну ніч на центральних телеканалах країни не буде подивом ні для кого.

Тіна Кароль опублікувала розклад своїх виступів на українських телеканалах, щоб фанатам було простіше зорієнтуватися. Для цього співачка опублікувала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ряд фото з концерту. У кадрі співачка виглядає просто приголомшливе - чорне плаття без бретель в підлогу, шикарна укладка і яскраво-червона помада.

Шанувальники відгукнулися в коментарях до публікації, висловили слова подяки за творчість співачки і написали багато компліментів, а також заздалегідь привітали улюблену артистку з Новим роком.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що дочка Ольги Сумської раптово змінила імідж.

Нагадуємо, що Філіп Кіркоров разом з Миколою Басковим записали жартівливе відео, ніжно торкаючись один до одного.

Також портал Hyser інформував, що Анна Седокова розповіла, що подарує чоловікові в Новий Рік.