Кристина Асмус - одна з найзнаменитіших актрис РФ. Велика популярність прийшла до артистки після зйомок в телесеріалі «Інтерни», після чого для Асмус відкрився світ великого кіно.

Просуванню популярності "Варі Черноус" послужив і шлюб зі знаменитим шоуменом Гаріком Харламовим, з яким актриса прожила 7 років і народила дочку Анастасію. У 2020 році пара розлучилася, що знову ж благотворно позначилося на затребуваності Асмус.

Однак за словами самої актриси, вона дуже втомлюється і просто не витримує насиченого ритму свого життя. Нещодавно зірка опублікувала знімок на своїй сторінці в мережі Instagram, де уточнила, що психанула і полетіла у спонтанну відпустку разом з донькою.

За словами Асмус, вона вибрала теплий Дубай для зустрічі Нового року. Рішення було настільки спонтанним, що навіть готель не був обраний. На фото Кристина Асмус показала весь затишок свого домашнього образу, надівши синю атласну піжаму і забавні кошлаті тапки. Актриса в підписі до фото розповіла про свій зрив і нагадала про свята, що наближаються.

Шанувальники в коментарях під фото підтримали улюблену актрису і заздалегідь привітали з Новим роком.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Катерина Варнава поділилася пікантним новорічним знімком.

Нагадуємо, що Даша Квіткова показала післяопераційні фотографії.

Також портал Hyser інформував, що Філіп Кіркоров записав жартівливе відео за участю Миколи Баскова.