Син відомої артистки Софії Ротару Руслан Євдокименко опублікував у своєму Instagram нове фото, на якому позує разом з дружиною Світланою.

Вся справа в тому, що подружжя в шлюбі вже 28 років і з цього приводу Руслан показав новий знімок, підписавши його так: "28 років разом!"

Однією з перших з важливою датою привітала подружжя Софія Михайлівна Ротару. "Вітаю!", - залишила вона під знімком.

Також на своїй сторінці вона вирішила залишити в пам'яті цю важливу дату і опублікувала той же знімок сина з невісткою і побажала їм щастя.

"Від душі вітаю з Днем народження сім'ї! @svetika @rus_yevdokymenko Будьте щасливі! ❤ ️ ", - написала артистка.

До привітань приєдналися і фоловери Софії Ротару, і фоловери Руслана Євдокименка. Вони побажали їм всього самого найкращого і довгих років спільного життя.

Улюблений син Софії Ротару Руслан Євдокименко пішов по стопах матері і одружився на своїй першій любові Світлані. Ротару також вийшла заміж за свого вже покійного чоловіка Анатолія Євдокименка, який став для неї першим і єдиним чоловіком. Після того, як Анатолія не стало, артистка відмовилася будувати нові стосунки. В її Instagram регулярно з'являються архівний знімки, на яких подружжя ще молоді і щасливі.

У день народження покійного чоловіка Софія Михайлівна завжди з ніжністю і любов'ю згадує його.

Зараз вона живе своєю сім'єю. У Ротару прекрасні стосунки з невісткою Світланою, яка подарувала Руслану дочку Софію і сина Анатолія.

Раніше Hyser писав про те, що хейтери розкритикували зовнішність Софії Ротару, яка помітно набрала у вазі.

Також Hyser повідомляв, що Софія Ротару опублікувала невдале фото конкурентки по сцені.

Нагадаємо, що Софія Ротару налякала шанувальників дивною поведінкою.