Українська актриса Анна Кошмал, яка здобула популярність після зйомок у п'ятому і шостому сезоні сімейної комедії "Свати", з'явилася в новому сьомому сезоні.

У своєму Instagram актриса опублікувала яскраві фото, зроблені на знімальному майданчику. Анна постала в старовинній сукні 19-го століття, яку вона одягла для весілля Каті за сюжетом.

Також в кадрі з'явилися і Федір Добронравов, який зіграв Івана Будька - дідуся Жені Ковальової, Олександр Феклістов, який зіграв Берковича і Євген Капорін, який зіграв Леху - нареченого Каті (Марина Сердешнюк).

"...ще трохи приємних спогадів 🥰", - написала актриса під знімками.

"Свати 7 просто супер! Досі не віриться, що вийшов сезон! Стільки чекала, вже змирилася, що не вийдуть, а тут хоба-вийшли! Дуже рада, особливо лежачи в лікарні під Новий рік) Люди, яким не сподобалося, співчуваю вам, хоч і розумію, що формат вже трохи інший, але гірше не стало! Гумор, пригоди, історії як і раніше просто шикарні! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", - пише один з шанувальників серіалу.

"Подивилася 4 серії це 🔥 🔥 🔥 на сміялися від душі 👏 👏 👏 спасибі вам величезне!!!", "Подивився вийшли серії 7 сезону. Дуже сподобався. Аня, спасибі вам за вашу творчість. Чудова актриса❤️", дуже, нові серії❤️, як родичі всі змінилися з віком, це неймовірно, іншого такого серіалу немає, і нова подача теж цікава, шкода лише 9 серій ((((", - пишуть фоловери.

Як відомо, на телеканалі "1+1" вже вийшли чотири серії нового сьомого сезону "Сватів". Всього, пишуть в мережі, очікується 9 серій.

Раніше Hyser писав про те, що зірка "сватів" у напівпрозорій сукні вразила фанатів пікантним знімком.

Також Hyser повідомляв, що Женька зі "Сватів" вийшла на публіку без одягу.

Нагадаємо, що Женька зі "Сватів" показала, яка поза рятує її від усіх бід.